När Inrego flyttade till Kemistvägen i Täby och passade man på att uppdatera logotypen och sin grafiska profil. Vi tackar för att vi fått vara med och profilera om Inrego. Uppdraget innefattade allt ifrån ta vara på och renovering av viss del av den gamla skyltningen samt nyproduktion av fasadskyltar, interiörskyltar och dekor samtidigt gjordes profilskyltar på fasaden samt till receptionen. Entréskylten och markskylten fick ny lack, konvertering till LED och nya fronter. Invändigt har produktion/verkstad och lager fått nya skyltar samt fönsterdekor till konferensrum.

Lite kort om Inrego:

Vår mission är att minimera använd IT-utrustnings påverkan på miljön och vår vision att förändra hur IT hanteras i samhället.
Inrego är marknadsledande inom återanvändning och livscykelhantering av datorer, mobiler och andra IT-produkter och hjälper organisationer över hela Europa att stärka sitt hållbarhetsarbete. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och ser till att de kommer till nytta igen.

Läs mer på www.inrego.se

Låt oss komma i kontakt

Christoffer

Ring eller skicka ett meddelande
Tack för ditt meddelande, vi återkommer innom kort!
Obs något gick fel, testa igen. Om problemet kvarstår ring 08 512 35 990

Vi hanterar dina uppgifter för att komma i kontakt med dig. läs mer på vår integritetspolicy.